Parchetul Naţional francez Antiterorist (PNAT) a anunţat joi seara că a deschis o anchetă preliminară cu privire la asasinate în legătură cu o întreprindere teroristă şi sechestrare de persoane, inclusiv minori, în bandă organizată şi în legătură cu o întreprindere teroristă, după atacul mişcării islamiste palestiniene Hamas în Israel, sâmbătă, în care au fost ucişi 13 francezi, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele francez Emmanuel Macron a anunţat într-o alocuţiune, joi seara, că 13 francezi au fost ucişi în Israel în atacul din weekendul trecut.

Patru copii se află între cei 17 cetăţeni francezi daţi dispăruţi după războiul israelian din Fâşia Gaza, în urma atacului Hamas, a anunţat el joi într-o reuniune la Palatul Élysée cu liderii partidelor politice.

O mare parte a persoanelor date dispărute este, foarte probabil, reţinută ostatică de către Hamas în Fâşia Gaza.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.