Palatul Buckingham a prezentat, sâmbătă, prima fotografie cu noua piatră funerară de la locul unde a fost înmormântată regina Elizabeth a II-a.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“O piatră funerară a fost plasată în Capela Memorială Regele George VI, ca urmare a înmormântării Majestăţii Sale Regina Elizabeth. Capela Memorială Regele George VI se află în interiorul Capelei St. George, Windsor”, se arată pe contul de Twitter The Royal Family, unde apare şi o fotografie.

Pe piatra din marmură neagră belgiană sunt trecute regina Elizabeth II (1926-2022), prinţul consort Philip (1921-2021), dar şi părinţii reginei Elizabeth II, regele George VI (1895-1952) şi Elizabeth (1900-2002).

Noua piatră funerară o înlocuieşte pe cea cale le era dedicată regelui George VI şi reginei mamă.

Potrivit bbc.com, capela va fi deschisă publicului începând de joi, cu excepţia zilelor de duminică. La capelă pot merge persoanele care au cumpărat bilete pentru a vizita Castelul Windsor. Un bilet costă 28.50 lire sterline în zilele de sâmbătă şi 26.50 lire sterline în celelalate zile ale săptămânii.

Regina Elizabeth II a fost înmormântată, luni, alături de soţul ei, Prinţul Philip, la Capela Memorială Regele George VI de la Castelul Windsor.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.