O jurnalistă a murit zdrobită de un vehicul în care se afla fostul premier Imran Khan, accident care a avut loc în estul Pakistanului, duminică, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vehiculul cu Imran Khan se afla în fruntea unui convoi cu susţinători, care se îndreptaa spre capitala ţării.

Ca urmare a accidentului tragic, Khan a oprit “lungul marş” către Islamabad, care are ca scop punerea de presiune asupra guvernului federal pentru organizarea de alegeri anticipate.

Convoiul a pornit de la Lahore şi ar urma să ajungă vineri la Islamabad.

“Şocat şi profund întristat de teribilul aaccident care a dus la moartea reporterului Channel 5 Sadaf Naeem în timpul marşului nostru de astăzi”, a notat Khan pe Twitter.

Khan a precizat că au fost anulate activităţile de duminică ale partidului său, Pakistan Tehreek-e-Insaf (PTI).

Jurnalistul Qaazzafi Butt, care a fost martor la tragedie, a spus că Naeem, în vârstă de 40 de ani, şi-a pierdut echilibrul când încerca să se urce în vehiculul în care se afla Khan pentru a face o înregistrare audio cu fostul premier. Roata vehiculului a trecut peste capul femeii care căzuse pe şosea.

Accidentul a avut loc în apropierea oraşului Gujranwaala, situat la 220 de kilometri de Islamabad.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.