Oficialii ucraineni au declarat joi că apărarea antiaeriană din sudul ţării a doborât opt rachete Kalibr lansate de pe o navă rusă din Marea Neagră, dar alte rachete au lovit nordul şi vestul Ucrainei, precum şi regiunile centrale Dnipropetrovsk şi Kirovograd, relatează The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Rusia a lansat din nou în primele ore ale dimineţii un val de rachete asupra Ucrainei.

Una dintre ele a lovit un sit industrial din oraşul Liov din vestul ţării, provocând un incendiu care a fost adus sub control.

„Infrastructura critică a fost avariată de loviturile ruseşti asupra regiunii Liov din vestul Ucrainei”, a anunţat pe Telegram şeful administraţiei regionale, Maksim Koziţki, adăugând că nu au existat victime.

"În timpul alertei aeriene, un obiect de infrastructură critică a fost lovit în regiunea Liov. Nu există victime. Incendiul a fost stins. Detalii mai târziu. Păstraţi-vă calmul. Nu ignoraţi sirenele", a scris el.

Sirenele de raid aerian au sunat în mai multe oraşe şi localităţi din Ucraina.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.