Opt pasageri au fost răniţi uşor marţi, în urma deraierii unui tren electric care asigura o legătură între portul Pireu şi Atena, la periferia de nord a capitalei elene, un accident rar potrivit serviciului de salvare, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Şapte femei şi un bărbat au fost răniţi uşor şi transferaţi ca măsură de precauţie la două spitale din Atena”, a declarat pentru AFP o reprezentantă a serviciului.

Potrivit primelor informaţii, de la pompieri, trenul a deraiat către ora locală 12.30 (şi ora României), la intrarea în staţia de destinaţie - Kifissia, la periferia de nord a Atenei.

Linia de tren electrică a Atenei, foarte frecventată, care traversează centrul oraşului, datează din secolul al XIX-lea şi este una dintre primele linii de tren care deserveşte capitala.

Ea a fost legată de două linii de metrou la Atena, construite în anii 2000.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.