Cancelarul german Olaf Scholz avertizează să nu se tragă nicio ”concluzie pripită” în urma căderii în Polonia a unor rachete, probabil de fabricaţie rusă, potrivit Varşoviei, şi morţii a doi polonezi, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Într-un caz atât de grav, trebuie să ne abţinem de la orice concluzie pripită cu privire la desfăşurarea faptelor înaintea unei anchete miniuţioase”, care se află în curs, a subliniat, într-o conferinţă de presă, la summitul G20, în Indonezia, transmisă în direct de către postul NTV, Olaf Scholz.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.