Rusia a atacat infrastructura critică a Ucrainei folosind drone, în noaptea de duminică spre luni, în Kiev şi în zona din jurul oraşului, au anunţat oficiali ucraineni, potrivit Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru a doua noapte consecutiv, Rusia a atacat Kievul. “Este foarte mare zgomot în regiune şi în capitală: atacuri nocturne cu drone. Ruşii au lansat câteva valuri de drone Shaahed. Ţintind facilităţi critice de infrastructură. Apărarea antiaeriană lucrează”, a explicat pe Telegram guvernatorul Kievului, Oleksi Kuleba.

Până la ora locală 03.00, sistemele ucrainene de apărare antiaeriană au distrus 16 obiecte deasupra Kievului, a precizat administraţia militară a oraşului. Sirenele sunau în acel moment de cel puţin trei ore.

Mai devreme, resturile unei drone distruse deasupra Kievului au căzut într-o zonă din nord-est, rănind o persoană, a anunţat primaru Vitali Kliciko. Un tânăr de 19 ani a fost transportat la spital.

Autorităţile militare din estul Ucrainei aau anunţat că sistemeel antiaeriene au distrus luni dimineaţă nouă drone de fabricaţie iraniană în regiunile Dnipropetrovsk şi Zaporojie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.