O persoană a murit şi alte şapte au primit îngrijiri medicale după ce motorul unui avion al Southwest Airlines care plecase de la New York cu destinaţia Dallas s-a descompus în zbor, o fereastră, aripile şi fuzelajul fiind afectate în urma acestui incident, transmite BBC. Aeronava a aterizat pe aeroportul din Philadelphia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 Zborul 1380 al Southwest Airlines a aterizat de urgenţă în Philadelphia după ce o fereastră, aripile şi fuzelajul au fost afectate.

Persoana decedată, o femeie, a fost aproape "aspirată" pe fereastra spartă, după ce fusese rănită destul de grav de bucăţi de metal care au trecut prin geam şi au pătruns în avion.

"Prin locul în care fusese fereastra zburau obiecte, iar pasagerii din apropierea femeii încercau să o ţină", povesteşte unul dintre cei aflaţi în aeronavă

Avionul decolase de pe aeroportul La Guardia, din New York şi se îndrepta către Dallas, Texas, având la bord 143 de pasageri şi cinci membri ai echipajului.

Autorităţile aviatice au declanşat o anchetă în acest caz.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.