O femeie din Florida a fost împuşcată de fiul ei de patru ani, în timp ce conducea maşina familiei, în nordul statului Florida, relatează ABC News.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Victima, Jamie Gilt, în vârstă de 31 de ani, deţine arma cu care a fost împuşcată. Ea este o susţinătoare înfocată a dreptului americanilor de a avea arme.

Potrivit poliţiei, un agent a remarcat o maşină oprită pe marginea drumului şi că femeia din ea părea să aibă o problemă. A oprit şi, când s-a apropiat de vehicul, a constatat că şoferiţa fusese împuşcată în spate, iar glonţul îi ieşise prin abdomen.

Wells le-a spus ofiţerilor că fiul său a împuşcat-o din greşeală. Femeia a fost dusă la spital şi este în stare stabilă.

Băiatul, care nu a fost rănit, a fost preluat de rude şi primeşte consiliere psihologică.

Anchetatorii încearcă în prezent să stabilească modul în care copilul a reuşit să pună mâna pe armă. Potrivit legii din Florida, este o infracţiune ca cineva să ţină o armă încărcată într-un loc în care au acces copiii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.