O gaură imensă s-a căscat vineri într-o parcare a unui spital din Napoli, în sudul Italiei, antrenând mai multe maşini, au anunţat pompierii, care căutau eventuale victime.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Intervenţie în parcarea Spitalului Mării, din cauza unei găuri. Mai multe maşini parcate au căzut în ea”, au anunţat pe Twitter pompierii din oraş.

”O intervenţie se află în desfăşurare, cu ajutorul unor echipe cu câini, pentru a ne asigura că nimeni nu este înăuntru”, precizau ei.

”Din feriricire nu există pagube la instalaţiile (spitalului) sau morţi”, a reacţionat preşedintele regiunii Campania, a cărei capitală este Napoli.

”Trebuie, acum, să se efectueze o sondare geologică (...). Este vorba despre o problemă hidro-geologică”, precizează Vincenzo De Luca.

Spitalul a fost plasat în stare de urgenţă, iar grupuri electrogen au fost puse în funcţiune, pentru a se asigura continuitatea serviciilor.

Parchetul a deschis o anchetă, cu scopul de a determina cauzele a ceea ce este considerată în prezent drept o surpare.

Un zgomot puternic s-a auzit vineri, către ora locală 7.00 (8.00, ora României), urmat de o coloană de praf, în parcarea acestui spital, în care s-a deschis un departament covid-19 în timpul primului val al pandemiei.

Acest serviciu, care îngrijeşte în prezent şase persoane, urma să fie ”închis temporar, din cauza lipsei apei calde şi elecricităţii”, au anunţat autorităţile locale, care nu relevă, ”pentru moment, vreun element care să sugereze un act voit”.

Potrivit autorităţilor locale, zgomotul a fost cauzat de o implozie, care a creat o gaură cu o suprafaţă de aproximativ 2.000 de metri pătraţi şi de aproximativ 20 de metri adâncime.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.