Numerele de telefon ale serviciilor de urgenţă nu au funcţionat în noaptea de miercuri spre joi într-o parte a Germaniei, iar cauza era necunoscută încă, însă au fost restabilite joi dimineaţa, au anunţat autorităţile, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Această întrerupere a durat peste o oră, de la ora 3.30 GMT la ora 3.40 GMT, în mai multe regiuni germane, potrivit Oficiului Federal al Protecţiei Populaţiei şi Ajutoarelor în caz de catastrofă (BBK) şi Deutsche Telekom.

Numerele de telefon 110 şi 112, către poliţie, pompieri şi paramedici, nu au funcţionat în mai multe oraşe mari, precum Berlin, Frankfurt şi Hamburg, şi nici în mai multe landuri, între care Renania de Nord-Westfalia, cel mai mare din ţară, Hesse, Baden-Württemberg şi Saxonia Inferioară.

Autorităţile nu au făcut vreo precizare cu privire la eventuale consecinţe ale întreruperii şi nici cu privire la cauza acesteia.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.