Numărul răniţilor care au necesitat spitalizare în urma atacului de la Londra a crescut la 48, anunţă Serviciul de ambulanţă, care menţionează că echipele de medici au ajuns la locul incidentului la şase minute de la apelul care anunţa că sunt persoane care au nevoie de îngrjiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Răniţii au fost transportaţi la cinci spitale din Londra, iar mai multe persoane cu răni uşoare au primit îngrijiri la faţa locului.

Peste 80 de medici au fost implicaţi în intervenţie, echipaje ale ambulanţei şi specialişti ai Serviciului de ambulanţă aeriană.

"Incidentul a fost declarat ca fiind unul major şi am colaborat cu celelalte servicii de urgenţă", mai anunţă Serviciul de ambulanţă.

Şase persoane au fost ucise după ce un microbuz de culoare albă a lovit mai mulţi pieton iîn apropierea staţiei London Bridge, iar apoi trei bărbaţi au coborât din maşină înjunghiind mai multe persoane în zona Borough Market. Poliţia londoneză a anunţat că trei bărbaţi suspecţi au fost împuşcaţi mortal.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.