Numărul doi la Foreign Office, Alan Duncan, a demisionat luni, a anunţat Ministerul britanic de Externe, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Considerat un susţinător al Uniunii Europene (UE), Alan Duncan îl acuză pe Boris Johnson, favoritul la succesiunea premierului demisionar Theresa May, de faptul că a precipitat demisia ambasadorului Regatului Unit la Washington Kim Darroch, prin faptul că l-a susţinut după divulgarea notelor acestuia deloc măgulitoare la adresa preşedintelui american Donald Trump.

Serviciul politic al cotidianului conservator The Telegraph dezvăluie că alţi aproximativ 12 membri ai Guvernului urmează să-şi prezinte demisia până miercuri seara - când Theresa May pleacă de la putere, în faţa perspectivei unei victorii a lui Boris Johnson şi a opţiunilor acestuia în privinţa Brexitului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.