Ismail Sabri Yaakob, desemnat premier al Malaysiei, a depus jurământul sâmbătă şi modul în care el va gestiona criza sanitară provocată de Covid-19 în ţară va fi analizat îndeaproape, scrie The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Felul în care el a acţionat ca adjunct al predecesorului, Muhyiddin Yassin, a fost deja sursă de presiune, cu 350.000 de cetăţeni semnând o petiţie prin care se opuneau numirii în funcţia de prim-ministru.

Vineri, Malaysia a raportat 23.564 de noi cazuri de Covid-19, aceasta fiind a treia zi consecutivă când sunt înregistrate cifre record de la începutul pandemiei.

Carantina strictă impusă i-a pus pe mulţi într-o situaţie nesigură, iar luna trecută numeroşi malaysieni au început să agaţe steaguri albe în faţa caselor lor pentru a semnala că au nevoie de ajutor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.