Dronele ruseşti au atacat infrastructura portuară din regiunea ucraineană Odesa, avariind, în primele ore ale zilei de vineri, un siloz de cereale din Izmail, a declarat guvernatorul regional Oleh Kiper, iar punctul de trecere cu bacul către România de la Orlivka şi-a suspendat temporar activitatea, potrivit presei ucrainene.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nouă camioane au luat foc la faţa locului, a scris guvernatorul pe aplicaţia de mesagerie Telegram, adăugând că incendiul a fost stins între timp.

Nu s-au înregistrat victime, a precizat Kiper.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Ca urmare a atacului nocturn cu drone Shahed, Ucraina a suspendat temporar operaţiunile de la punctul de trecere cu feribotul de la Orlivka, scrie Ukrainskaia Pravda, care citează un comunicat al poliţiei de frontieră. "Ca urmare a atacului nocturn cu drone inamice asupra infrastructurii portuare şi de frontieră, se iau măsuri de stabilizare a operaţiunilor la punctul de trecere cu feribotul Orlivka de la graniţa cu România. Nimeni nu a fost rănit în urma atacului. Operaţiunile la punctul de control au fost suspendate temporar", a anunţat serviciul poliţiei de frontieră.

Toate vehiculele sunt redirecţionate către alte destinaţii. Cetăţenii sunt rugaţi să ia în considerare aceste circumstanţe temporare atunci când planifică o călătorie spre sau dinspre România, a precizat sursa.

"Puteţi alege alte destinaţii, inclusiv prin punctul de trecere auto de la Reni. Reluarea operaţiunilor de trecere la Orlivka va fi anunţată ulterior", a transmis poliţia de frontieră ucraineană,

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.