Autorităţile sanitare chineze au anunţat vineri 26 de noi contaminări cu noul coronavirus, înreistrate joi în China continentală - un bilanţ în scădere - şi precizează că 15 dintre aceste cazuri sunt ”importate”, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Comisia Naţională chineză a Sănătăţii a anunţat un bilanţ total de 82.367 de contaminări şi 3.342 de la începutul epidemiei în ţară.

Niciun deces nu a fost înregistrat joi, a precizat Comisia.

Oraşul chinez Wuhan - ”leagănul” epidemiei noului coronavirus - a anunţat ulterior, vineri, că revizuit în creştere bilanţul deceselor şi contaminărilor cu noul coronavirus, potrivit postului chinez CCTV.

Oraşul a anunţat 1.290 de morţi şi 325 de contaminări suplimentare, iar bilanţul covid-19 - numai la Wuhan - a crescut la 3.869 de morţi şi 50.333 de contaminări.

Această revizuire corectează bilanţuri eronate - detalii şi omisiuni - au precizat autorităţile din capitala provinciei Hubei (centru).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.