Premierul israelian Benjamin Netanyahu anunţă luni o ”pauză” în procesul adoptării reformei justiţiei, aflată în curs de examinare în Knesset şi contestată în stradă de aproape trei luni, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Benjamin Netanyahu a anunţat, într-un discurs către naţiune, în urma unor consultări cu anumiţi parteneri ai coaliţiei aflate la putere, că adoptarea definitivă a diverselor proiecte de lege ale reformei este amânată în viitoarea sesiune parlamentară, care urmează să înceapă după Paşetele evreiesc (5-13 aprilie).

El cedează astfel, în parte, cererilor opozanţilor săi.

OPRIREA GREVEI GENERALE

Cea mai importantă centrală sindicală - Histadrut - a anunţat imediat încetarea grevei generale declanşate luni dimineaţa cu scopul de a opri reforma justiţiei.

”În urma anunţului premierului (Benjamin Netanyahu), anunţ sfârşitul grevei (...) anunţată în această (luni) dimineaţa”,declară, citat într-un comunicat, liderul Histadrut, Arnon Bar David.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.