Armata rusă anunţă joi că a ucis doi generali ucraineni, câteva zeci de ofiţăeri ucraineni şi aproximativ 20 de instructori militari străini într-un atac aerian recent la Kramatorsk, în estul Ucrainei, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În urma unui atac de mare precizie (...), doi generali, până la 50 de ofiţeri ai forţelor ucrainene şi până la 20 de mercenari şi instructori militari străini care participau la o reuniune (...) au fost eliminaţi”, anunţă într-un comunicat Ministerul rus al Apărării.

Moscova face acest anunţ la două zile după un atac la Hramatorsk, un important nod feroviar, în care se află instalaţii militare, care a distrus o pizzerie şi în care au fost ucise 12 persoane, iar alte peste 60 au fost rănite, potrivit autorităţilor ucrainene.

Preşedintele ucrainean a denunţat un atac ”terorist” şi a anunţat arestarea unui bărbat care a ”coordonat” tirurile ruseşti, în alocuţiunea zilnică de miercuri.

Ministerul rus al Apărării a anunţat miercuri că a lovit un ”punct de desfăşurare temporară” a celei de-a 56-a Brigăzi de infanterie Motorizată a Forţelor armate ucrainene.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.