Monumente din întreaga lume şi-au stins luminile sau au fost luminate într-un mod special în semn de omagiu pentru victimele atacului terrorist de joi, de la Barcelona, soldat cu 13 morţi şi aproximativ 100 de răniţi, inclusiv doi români, relatează Daily Telegraph.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La Turnul Eiffel, din Paris – oraş care la rândul său s-au confruntat cu trauma mai multor atacuri teroriste în ultimii trei ani – luminile au fost stinse, în semn de doliu.

În Statele Unite, vârful One World Trade Center din New York, monumentul ridicat după atentatele din 11 septembrie 2001, a fost luminat în roşu şi galben, culorile drapelului spaniol.

Pe de altă parte, Empire State Building a fost luminată în roşu, albastru şi galben, culorile drapelului catalan.

Primăria din Tel Aviv a fost iluminată, la rândul său, în culorile drapelului spaniol, în semn de solidaritate cu victimele atacului.

Între timp, autorităţile au decis ca drapelele să fie coborâte în bernă la mai multe clădiri guvernamentale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.