Monica Crowley, aleasă de Donald Trump pentru postul de consilier pe politică externă în Consiliul de Securitate Naţională (National Safety Council - NSC), a renunţat la această funcţie după ce a fost acuzată de plagiat, informează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Monica Crowley a fost aleasă de Donald Trump pentru postul de director de comunicare strategică din cadrul Consiliului Naţional de Securitate. Numirea ei a fost însă umbrită de acuzaţii de plagiat apărute în mai multe companii mass-media, precum CNN şi Politico.

”După o perioadă îndelungată de reflecţie am decis să rămân în New York pentru a mă ocupa de alte proiecte şi nu voi ocupa nicio funcţie în viitoarea administraţie”, a declarat Monica Crowley, citată de Washington Times.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

”Apreciez foarte mult faptul că am fost invitată să fac parte din echipa preşedintelui-ales Trump şi voi continua să îl susţin cu entuziasm, atât pe el, cât şi programului lui de reînnoire a Americii”, a adăugat ea.

O analiză realizată de CNN a descoperit, în ianuarie, că Monica Crowley a plagiat câteva mii de cuvinte în teza ei de doctorat, pe care a susţinut-o la Universitatea Columbia din New York.

Politico a anunţat că a descoperit peste 12 exemple de plagiat în teza ei de doctorat.

Monica Crowley a fost angajată să lucreze pentru consilierul lui Donald Trump pe chestiuni de securitate naţională, generalul Michael Flynn, care, citat de The Times, a spus că îi va lipsi oportunitatea de a o avea pe Crowley în echipa lui.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.