Un câine poliţist italian pe nume „Elio” a zădărnicit o tentativă de contrabandă cu numerar, adulmecând banii care erau ascunşi în două valize în timp ce patrula într-o autogară de lângă Florenţa, relatează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Câinele a simţit banii în două genţi care erau în cala unui autocar. Poliţiştii au descoperit că valize se aflau peste 1.075.600 de euro.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

Autorităţile au spus că proprietarul pungilor era un cetăţean chinez cu reşedinţa în Italia.

A fost lansată o anchetă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.