Ministrul francez al Muncii Élisabeth Borne, testat pozitiv cu covid-19 la 14 martie, ”a fost plasat sub supraveghere medicală într-un spital din regiunea pariziană”, iar starea sănătăţii sale ”este pe cale să se amelioreze”, a anunţat într-un comunicat ministerul, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Anturajul ministrului, în vârstă de 59 de ani, dă asigurări cu privire la starea sănătţii acestuia.

Serviciile sale precizează că, ”aflaţi în legătură cu ministrul şi cu sprijinul cabinetului său, Brigitte Klinkert, ministrul delegat însărcinat cu Inserţia socială, şi Laurent Pietraszewski, secretarul de stat însărcinat cu Pensia şi Sănătatea Muncii, asigură continuitatea dosarelor şi activităţii guvernamentale”.

Élisabeth Borne a anunţat la 14 martie pe Twitter că a fost testată pozitiv cu covid-19 şi că îşi exercită funcţia de la distanţă.

Născută la 18 aprilie 1961, ea este însărcinată din iulie 2020 cu greul dosar al Muncii, locurilor de muncă şi formării profesionale, în perioada pandemiei covid-19.

Ea a deţinut în guvernele lui Édouard Philippe portofoliul Transportului şi l-a înlocuit apoi pe François de Rugy în postul de ministru al Tranziţiei Ecologice Solidare în iulie 2019.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.