Ministerul Apărării din Marea Britanie notează, în raportul zilnic, că Kremlinul "nu a reuşit până acum să-şi atingă obiectivele iniţiale" şi a fost "surprins de amploarea şi ferocitatea rezistenţei ucrainene".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În cea mai recentă actualizare a informaţiilor, Ministerul Apărării din Regatul Unit spune că Rusia a fost forţată să-şi schimbe abordarea operaţională şi că acum urmăreşte o strategie de uzură.

"Este probabil să implice utilizarea fără discernământ a armelor, care va avea ca rezultat creşterea victimelor civile, distrugerea infrastructurii ucrainene şi intensificarea crizei umanitare”, avertizează ministerul de la Londra.

 

Potrivit ONU, citat de Guardian, se confirmă că 816 civili au fost ucişi de la începutul conflictului, în timp ce 1.333 de persoane au fost rănite.

Oficialii de la Kiev au declarat vineri că 222 de persoane au fost ucise în capitală, inclusiv 60 de civili şi patru copii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.