Fostul vicepreşedinte al lui Donald Trump, republicanul Mike Pence - considerat un candidat în alegerile prezidenţiale americane din 2024 - urmează să-şi publice prima parte a autobiografiei în 2023, anunţă Editura Simon & Schuster, cu care a semnat un contract cu privire la două cărţi, în valoare de trei-patru milioane de dolari, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Sunt recunoscător că pot prezenta istoria vieţii mele în serviciul americanilor, de când (mă aflam în) Congres şi până la postul de guvernator al Indianei, iar apoi ca vicepreşedinte al Statelor Unite din 2017 în 2021”, scrie fostul animator de radio, de profesie avocat.

”Autobiografia sa revelatoare va face autoritate între lucrări despre una dintre cele mai importante preşedinţii din istoria americană”, apreciază o reprezentantă Simon & Schuster în acelaşi comunicat.

Mike Pence urmează să revină, în carte, atât asupra vieţii, muncii şi ”experienţei sale de creştin”, cât şi asupra ”multor momente cruciale ale administraţiei” Trump, promite editura, care anunţă că a semnat un contract cu privire la două cărţi.

”Publicarea primei cărţi este prevăzută, pentru moment, în 2023”, precizează Simon & Schuster.

Valoarea contractului în vederea publicării s-ar situa undeva între trei şi patru milioane de dolari, potrivit CNN.

Un ”locotenet” credincios al lui Trump în tot mandatul acestuia, Pence se afla la Capitoliu, la 6 ianuarie, când a avut loc asaltul sângeros al unor susţinătoriai miliardarului republican, care-şi nega înfrângerea de către Joe Biden.

Vicepreşedintele american a fost evacuat de urganţă în timpul acestui atac fără precedent, care a avut loc în timpul votului în vederea certificării victoriei democratului.

Unii manifestanţi au îndemnat la ”spânzurarea lui Mike Pence”, care a refuzat, cu puţin timp înainte, să se opună certificării victoreii lui Biden, aşa cum i-a cerut în mod public Trump.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.