Mihail Şaran, patronul firmei de mobilă „Bismobil Kitchen”, a fost prins vineri dimineaţă, după ce în urmă cu o săptămână reuşise să fugă chiar de la tribunal, după ce îşi dăduse jos brăţara electronică de monitorizare, cu puţin timp înainte ca instanţa din Chişinău să decidă arestarea sa, a anunţat Poliţia din Republica Moldova.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El a fost dus în arest preventiv. Întrebat cum a reuşit să-şi scoată brăţara, când a evadat la 7 aprilie, patronul firmei de mobilă a răspuns: „Simplu”.

În tot acest timp, Şaran a fost ajutat de un prieten să se ascundă, scrie NewsMaker.

Fondatorul „Bismobil Kitchen” a evadat la 7 aprilie după ce magistraţii de la Chişinău au decis că acesta trebuie să revină în penitenciar, după ce acesta fusese până atunci în arest la domiciliu. Poliţiştii au declarat că Şaran şi-a scos brăţara GPS şi a fugit de la tribunal într-o direcţie necunoscută, folosind maşina avocatului său. Ulterior, Poliţia Republicii Moldova a publicat imagini video cu fondatorul Bismobil Kitchen Mihail Şaran în timp ce acesta îşi scoate brăţara de pe picior şi fuge.

Suspectul a fost dat în urmărire generală.

La 12 aprilie, pe contul de Instagram al lui Mihail Şaran a apărut un mesaj transmis în numele acestuia. În mesajul care a fost şters la scurt timp după publicare, se arăta că omul de afaceri ar fi decis să evadeze, deoarece şi-ar fi „pierdut încrederea în justiţie. A înţeles că nu va fi auzit şi că va fi închis”, menţiona mesajul.

Fondatorul Bismobil Kitchen fusese reţinut la 19 ianuarie pe Aeroportul Chişinău, în timp ce încerca să părăsească ţara, după ce păgubise sute de clienţi din Republica Moldova şi România.

CITEȘTE ȘI Patronul companiei de mobilă din Republica Moldova care a înşelat peste 100 de clienţi în România şi-a scos brăţara electronică şi a fugit de la tribunal - FOTO
 
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.