Cancelarul german Angela Merkel s-a declarat consternată de atacul vizând autocarul cu jucători al clubului Borussia Dortmund (BVB), a declarat purtătorul său de cuvânt citat de Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Cancelarul a fost aseară (marţi – n.r.) consternată de atacul vizând autocarul echipei BVB, la fel ca oamenii din Dortmund, la fel ca milioane (de oameni – n.r.) de peste tot”, a spus purtătorul de cuvânt Steffen Seibert într-o conferinţă de presă.

“Nu putem fi decât uşuraţi că nu au fost mai rele consecinţele”, a adăugat el, lăudând fanii Dortmund pentru că i-au găzduit pe cei ai AS Monaco, după ce meciul din Liga Campionilor a fost amânat până miercuri seară.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Seibert a precizat că anchetatoii fac tot ce pot pentru a-l identifica pe autorul sau autorii atacului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.