Mai mulţi membri ai unei formaţii de la un liceu au fost răniţi marţi, după ce un SUV a intrat în mulţime la o paradă de Mardi Gras din Gulf Shores, în Alabama, iar evenimentul a fost anulat, au anunţat presa şi poliţia locale, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Unsprezece elevi au fost răniţi, dintre care trei grav, potrivit unei transmisii în direct a postului local de televiziune WPMI.

Potrivit unor posturi locale, şoferul pare să fi apăsat pe acceleraţie în loc de frână.

Poliţia locală nu a confirmat imediat pentru Reuters numărul răniţilor.

În cel puţin două relatări este vorba despre un SUV.

”Am avut un incident rutier cu răniri multiple în timpul paradei de Mardi Gras”, a anunţat Departamentul de Poliţie din Gulf Shores (GSPD) într-un mesaj postat pe Facebook.

Parada a fost anulată în urma acestui incident, a precizat Departamentul.

Acest incident are loc la doar câteva zile după ce un şofer beat a fost acuzat că a intrat cu o camionetă într-o mulţime de spectatori, în weekend, la o paradă de mardi Gras (lăsata secului), la New Orleans, şi că a rănit 29 de persoane într-un accident care a provocat haos.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.