Rusia trebuie să răspundă atacului terorist al Ucrainei asupra podului din Crimeea ucigând direct terorişti, a declarat vicepreşedintele Consiliului rus de Securitate, Dmitri Medvedev, jurnalistei Nadana Fridrikhson, transmite TASS.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un interviu scris publicat pe canalul Telegram al lui Fridrikhson, Medvedev a afirmat: „Rusia poate răspunde la această crimă doar ucigând direct terorişti, aşa cum se obişnuieşte în alte părţi ale lumii. La asta se aşteaptă cetăţenii ruşi”.

Medvedev a susţinut că responsabilitatea atacului aparţine ”statului eşuat Ucraina”.

"A fost un act terorist şi un sabotaj comis de regimul criminal de la Kiev. Nu a existat niciodată nicio îndoială în acest sens. Au fost prezentate toate datele şi au fost trase concluzii", a subliniat el.

Un camion a explodat pe podul Crimeea - cunoscut şi ca podul Kerci - sâmbătă dimineaţă, provocând incendierea mai multor rezervoare de combustibil ale unui tren. Trei persoane au murit în explozie, iar porţiuni ale podului rutier către peninsulă s-au prăbuşit. Traficul feroviar şi auto de peste Podul Crimeei a fost restabilit, precizează TASS.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.