Starea de sănătate a lui Jair Bolsonaro s-a îmbunătăţit, astfel că preşedintele brazilian, spitalizat pentru o ocluzie intestinală, ar putea fi externat astăzi, a anunţat medicul Antonio Macedo, potrivit AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„În mod normal el ar trebui să fie externat duminică”, a declarat Macedo, medic care face parte din echipa care i-a acordat îngrijiri lui Bolsonaro la spitalul privat Vila Nova Star, din Sao Paulo.

Preşedintele brazilian Jair Bolsonaro a fost internat miecuri la un spital din Brasilia, în urma unei crize de sughiţ şi a puternicelor dureri abdominale. El a fost plasat la terapie intensivă şi intubat din precauţie, conform fiului său, Flavio Bolsonaro. După stabilirea diagnosticului de ocluzie intestinală,  Bolsonaro a fost transferat la spitalul din Sao Paulo.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.