Compania McDonald’s a anunţat că îşi închide temporar toate cele 850 de restaurante ale sale din Rusia ca răspuns la invazia Ucrainei, transmite AFP. Decizia vine după ce alte companii precum Coca-Cola şi Pepsi, Starbucks, General Electric, care şi-au suspendat operaţiunile din Rusia, în semn de protest faţă de agresiunea acestei ţări la adresa Ucrainei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
McDonald’s a anunţat că închide temporar toate cele 850 de restaurante ale sale din Rusia ca răspuns la invazia Ucrainei de către ţară.
 
AFP spune că este o mişcare extrem de simbolică pentru lanţul american care a fost printre primele care au intrat în fosta Uniune Sovietică în urmă cu trei decenii.
 
Compania a trannsmis că va continua să-şi plătească cei 62.000 de angajaţi din Rusia „care şi-au pus inima şi sufletul în brandul nostru McDonald’s”. Într-o scrisoare deschisă adresată angajaţilor, preşedintele şi CEO-ul McDonald’s, Chris Kempckinski, a spus că închiderea acestor magazine deocamdată este ”lucrurl corect care trebuie făcut”. 
 
”Valorile noastre înseamnă că nu putem ignora suferinţa umană inutilă care se desfăşoară în Ucraina”, a spus Kempczinski.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.