Preşedinta Frontului Naţional, Marine Le Pen, a fost atacată cu ouă înainte de un eveniment de campanie din localitatea Dol-de-Bretagne. Le Pen nu este singura candidată atacată cu produse alimentare în această campanie electorală, transmite Huffington.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În timp ce mergea prin mulţime, prezidenţiabila de extremă-dreapta a primit un ou în cap, iar bodyguarzii au escortat-o rapid în clădirea din localitatea Dol-de-Bretagne.

Şi Emmanuel Macron a avut parte de o primire ceva mai rece în primul eveniment de campanie organizat după dezbaterea televizată aprinsă cu Marine Le Pen.

Prezidenţiabilul En Marche a fost deja atacat cu ouă la începutul lunii martie, în vreme ce conservatorul Francois Fillon a fost acoperit cu făină la un eveniment de campanie organizat înainte de primul tur al alegerilor din Franţa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.