Premierul britanic Theresa May nu trebuie să informeze cu privire la data la care va părăsi guvernul, consideră ministrul Penitenciarelor, Robert Buckland, care a adăugat că May a anunţat deja că îşi va părăsi postul după prima fază a Brexitului, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

May, care s-a oferit să demisioneze dacă acordul său cu UE va fi aprobat de parlament, este presată de mai mulţi parlamentari conservatori pentru a oferi detalii cu privire la data la care îşi va părăsi postul.

„Premierul a declarat că îşi va da demisia de îndată ce prima fază a Brexitului este încheiată”, a declarat Buckland pentru Sky News, adăugând că acest lucru înseamnă după ce acordul va fi aprobat de parlament.

„Dacă acest lucru poate fi făcut rapid, atunci avem programul deja stabilit. Nu cred că mai trebuie să spună ceva în legătură cu asta. Ce trebuie să facem este să ne facem treaba”, a afirmat el, precizând că că acordul ar putea fi aprobat în următoarele luni.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.