Marea Britanie a ţinut un moment de reculegere luni, la ora locală 11 (13 ora României), în memoria celor 79 de victime ale incendiului de la Grenfell Tower, relatează BBC News

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pompieri, paramedici şi oameni de rând s-au oprit în tăcere în capitala britanică, atunci când Big Ben a sunat ora 11.

Momentul a fost marcat şi la Glasgow, Cardiff şi Birmingham.

 

După minutul de linişte, oamenii au aplaudat.

Numărul persoanelor decedate sau dispărute şi presupuse moarte după incendiul de la Grenfell Tower a crescut la 79, a anunţat luni poliţia.

Deocamdată autorităţile au identificat cinci victime. Procesul este dificil pentru că e nevoie de fişe dentare din ţări din toată lumea.

Între timp, cinci persoane care care au fost date dispărute imediat după incendiu au fost găsite între timp şi sunt în siguranţă, a anunţat comandantul Poliţiei Metropolitane, Stuart Cundy.

Operaţiunile de căutare a victimelor continuă, dar poliţia a avertizat că este posibil ca o parte dintre cei care şi-au pierdut viaţa să nu poată fi identificaţi niciodată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.