Sute de manifestanţi s-au adunat sâmbătă în faţa sediului BBC din Londra, Broadcasting House, înaintea unui marş pro-palestinian, după ce postul naţional public de televiziune din Marea Britanie s-a confruntat cu critici în ultimele zile pentru că şi-a menţinut poziţia editorială de a nu-i descrie pe militanţii Hamas drept terorişti, relatează The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Manifestanţii au fluturat steaguri palestiniene şi pancarte de susţinere, în timp ce oamenii scandau lozinci pro-palestiniene.

Poliţiştii au fost staţionaţi în apropiere de Piaţa Portland.

Un cordon de poliţie a fost plasat în faţa intrării principale în clădirea BBC după ce sâmbătă dimineaţa devreme a fost aruncată vopsea roşie la intrare.

Victoria Derbyshire, o jurnalistă şi prezentatoare a corporaţiei, a postat imagini şi filmări care arată că intrarea principală în sediul din apropierea Oxford Street a fost vandalizată. Uşile rotative şi zidăria de cărămidă fuseseră acoperite cu vopsea.

 
 
 
 
 
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.