Mai multe persoane - cel puţin cinci potrivit presei britanice - au fost înjunghiate vineri într-un centru comercial la Manchester, în nordul Angliei, iar un suspect în vârstă de aproximativ patruzeci de ani a fost reţinut, a anunţat poliţia, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Suspectul a fost plasat în arest preventiv, a precizat poliţia pe Twitter.

Potrivit postului Sky News, răniţii au fost preluaţi de salvatori.

Potrivit presei locale, centrul comercial Arndale, unde a avut loc incidentul, a fost evacuat.

Poliţia antiteroristă a fost sesizată.

”Dat fiind locul incidentului şi natura acestuia, ofiţeri din cadrul poliţiei antiteroriste conduc investigaţiile”, a anunţat poliţia într-un comunicat citat de agenţia britanică de presă Press Association (PA), precizând că rămâne ”deschisă” şi altor piste.

O tânără prezentă la faţa locului a postat o înregistrare video pe Twitter în care se pot vedea poliţişti fugind într-un centru comercial.

La Manchester a detonat o bombă, la 22 mai 2017, un britanic în vârstă de 22 de ani de origine libiană, Salman Abedi, la ieşirea dintr-o imensă sală de concert în care cânta starul pop Ariana Grande. În total 22 de persoane au fost ucise, între care şapte copii, iar alte 100 au fost rănite.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.