Un magazin de lux al unui brand newyorkez a fost spart, duminică, la Paris, iar persoane necunoscute au sustras ceasuri în valoare de 600.000 de euro. Suspecţii, care aveau feţele acoperite, au fugit apoi cu o motocicletă. Paznicul a fost imobilizat, fiind folosite gaze lacrimogene şi un ciocan, transmite Le Figaro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un magazin de lux aparţinând lanţului newyorkez Kith a fost jefuit, duminică, a aflat Le Figaro, confirmând o informaţie din Le Parisien.

Magazinul se află pe strada Pierre Charron nr. 49, în arondismentul 8 din Paris, în apropiere de bulevardul Champs-Élysées.

Potrivit Parchetului din Paris, au fost furate mai multe ceasuri de lux. Brigada de represiune a banditismului a fost informată despre aceste fapte şi lucrează la identificarea suspecţilor.  

Potrivit unei surse din cadrul poliţiei, hoţii, al căror număr nu este sigur, au intrat în magazin cu feţele ascunse în spatele unor căşti.

Ei au folosit apoi gaze lacrimogene şi un ciocan pentru a-l imobiliza pe agentul de securitate şi a fura produsele de lux. Apoi au fugit cu o motocicletă Yamaha.

Din primele informaţii, jaful ar fi fost comis foarte rapid.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.