Emmanuel Macron, intervievat de un tânăr YouTuber, Hugo Travers, cu două zile înaintea alegerilor europene în Franţa, a evocat un ”atac” la Lyon, relatează Le Figaro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”A avut loc un atac la Lyon, ştie toată lumea”, a declarat mai întâi şeful statului francez.

Macron a spus apoi că a constatat ”îngrijorarea” legitimă exprimată de navigatori pe Internet cu privire la intervenţia sa.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Însă ”nu-mi revine mie să fac bilanţul”, a spus el.

”A priori, în acest stadiu, nu există victime. Sunt răniţi, aşadar mă gândesc la răniţi şi la familiile lor”, a conchis şeful statului.

El şi-a cerut ”scuze pentru întârierea” cu care a început interviul său, ”din cauza acestui lucru neprevăzut”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.