Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a declarat, după incidentele de Londra, că Franţa este alături de Marea Britanie şi că gândurile sale sunt alături de victime şi de familiile lor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Franţa este alături de Marea Britanie, astăzi mai mult decât oricând! Gândurile mele sunt alături de victime şi de familiile lor", afirmă Macron, conform unei postări de pe contul de Twitter al ambasadei Franţei la Londra.

Un microbuz de culoare albă a lovit mai multe persoane în apropierea staţiei London Bridge, mai multe echipaje de poliţie şi salvare venind la faţa locului şi izolând zona, relatează BBC. Un al doilea incident a avut loc în Borough Market, iar un al treilea la Vauxhall. Conform serviciilor de ambulanţă, cel puţin 20 de răniţi au fost transportaţi la şase spitale.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.