Preşedintele francez, Emmanuel Macron, a descris, miercuri, la TF1, drept "nefondate" şi "scandaloase" criticile primului ministru polonez, Mateusz Morawiecki, cu privire la convorbirile sale telefonice cu Vladimir Putin referitor la războiul din Ucraina.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Luni, premierul polonez afirmase: "Domnule preşedinte Macron, de câte ori aţi negociat cu Putin, ce aţi obţinut? Nu dezbatem, nu negociem cu infractorii, cu criminalii trebuie luptat. Nimeni nu a negociat cu Hitler. Aţi negocia cu Hitler, cu Stalin, cu Pol Pot?”.

"Aceste remarci sunt şi nefondate, şi scandaloase, dar nu mă surprind pentru că domnul Morawiecki, susţinut de un partid de extremă dreapta, intervine în campania politică din Franţa, după ce a primit-o de mai multe ori pe doamna (Marine) Le Pen, pe care o sprijină”, a declarat preşedintele francez.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.