Guvernul lui Boris Johnson şi-a făcut planuri pentru a se asigura de administrarea la timp a celei de a doua doze de vaccin împotriva covid-19 în ţară, dă asigurări duminică ministrul Culturii Oliver Dowden, în contextul în care fricţiuni cu Uniunea Europeană (UE) provoacă îngrijorări cu privire la aprovizionarea regatului cu vaccin, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În toate planificările noastre, am ţinut cont de administrarea acestei a doua doze de vaccin” împotriva covid-19, dă el asigurări la Sky News.

Întrebat despre dezvăluiri Mail on Sunday, potrivit cărora vaccinul Moderna ar putea fi folosit pentru prima oară în Marea Britanie - la jumătatea lui aprilie-, Oliver Dowden a răspuns că Guvernul aşteaptă ca vaccinul împotriva covid-19 Moderna ”să sosească mai târziu în aprilie”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.