Liderul nord-coreean Kim Jong Un a efectuat, luni noapte, cu câteva ore înainte de summitul istoric cu Donald Trump, la un tur al oraşului asiatic, ocazie cu care a acceptat să facă pentru prima dată un selfie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Flancat de armata sa de bodyguarzi, de maşini şi motociciclete de poliţie, Kim Jong Un a părăsit hotelul St. Regis, unde este cazat, el fiind surprins câteva ore mai târziu intrând într-un alt hotel de lux din oraş, Marina Bay Sands, dotat cu piscină infinity şi celebrul restaurant Ce La Vi pe acoperiş.

În timpul acestei plimbări nocturne, liderul nord-coreean a acceptat să facă un selfie, alături de ministrul de Externe din Singapore, Vivian Balakrishnan, şi ministerul Educaţiei, Ong Ye Kung.

Fotografia a fost postată pe contul de Twitter al lui Balakrishnan cu mesajul: "#jalanjalan #guesswhere?". 

Expresia "Jalan-jalan" înseamnă "la plimbare" în limba malaieză.

În timpul turului, mulţimea a aplaudat apariţia lui Kim Jong Un, în timp ce jurnaliştii de la agenţia de stat Korean Central News Agency a înregistrat fiecare mişcare a liderului Coreei de Nord, scrie CNN.

Întâlnirea dintre Donald Trump şi KIm Jong Un - absolut de neimaginat în urmă cu câteva luni, când erau angajaţi în invective ce alimentau cele mai rele temeri, este prevăzută marţi dimineaţa, într-un hotel de lux din Singapore.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.