Liderul Partidului Laburist, în opoziţie, sir Keir Starmer, îndeamnă joi, la alegeri anticipate ”acum”, imediat după ce Liz Truss şi-a anunţat demisia din funcţia de premier, relatează BBC News.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Partidul Conservator a arătat că nu mai are un mandat să guverneze”, subliniază liderul laburist.

”După 12 ani de eşecuri ale Partidului Conservator, poporul britanic merită mult mai mult decât această uşă turnantă a haosului”, denunţă el.

Keir Starmer acuză Partidul Conservator de faptul că a făcut regatul ”mai slab şi mai rău”.

”Partidul Conservator nu poate răspunde ultimelor dezastre pocnind din degete şi rotindu-şi oamenii de la vârf fără consimţământul poporului britanic”, subliniază el.

”Ei nu au un mandat să supună ţara altiui experiment. (Marea) Britanie nu este feuda lor personală pe care să o conducă după cum poftesc”, denunţă el.

”Trebuie să avem o şansă la un nou început. Avem nevoie de alegeri generale, acum!”, conchide liderul Partidului laburist.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.