Kremlinul a declarat că preşedintele american Joe Biden nu s-a bucurat niciodată de acelaşi nivel de susţinere în rândul populaţiei precum liderul rus Vladimir Putin, răspunzând astfel la recenta caracterizare a lui Biden despre Putin ca fiind "dictator", relatează CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În întreaga sa carieră politică, preşedintele Biden nu a adunat acelaşi nivel de susţinere ca (preşedintele) Putin", a declarat miercuri purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov. "Poate că acesta este un obiectiv pe care ar trebui să îl urmărească, mai ales având în vedere alegerile dificile cu care se confruntă", a adăugat el sarcastic.

Potrivit lui Peskov, cetăţenii ruşi i-au acordat în mod constant un sprijin puternic lui Putin. "Există o opinie a majorităţii covârşitoare a populaţiei din ţara noastră, care a fost exprimată în mod repetat în timpul alegerilor", a afirmat el.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Peskov a ţinut să mai spună că preşedintele rus nu s-a "coborât niciodată" la nivelul insultelor personale la adresa omologilor săi.

În timpul unei recepţii de campanie care a avut loc la New York, Biden a subliniat faptul că nu este dispus să "fie de partea unor dictatori precum Putin", un sentiment pe care l-a pus în contrast cu cel al fostului preşedinte Donald Trump şi al susţinătorilor săi. "Nu voi fi de partea unor dictatori precum Putin. Poate că Trump şi prietenii săi MAGA pot să facă plecăciuni şi să-l laude, dar eu nu o voi face", a spus Biden, potrivit unei transcrieri puse la dispoziţie de Casa Albă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.