O jurnalistă rusă, Marina Ovsiannikova, cunoscută după ce a denunţat la televiziune invazia Ucrainei de către Rusia, a anunţat vineri că analize medicale pe care le-a făcut nu arată că a fost otrăvită, după ce s-a simţit rău, ceea ce condus la o deschiderea a unei anchete în Franţa, unde s-a refugiat, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Marina Ovsiannikova a anunţat că a fost spitalizată după ce s-a simţit ”bolnavă”.

”Mă simt mult mai bine acum. Cea mai mare parte a testelor a fost făcută. Nico substanţă toxică nu a fost găsită în sângele meu. Nu este vorba despre o otrăvire”, a anunţat ea pe Telegram.

Ea a chemat joi salvarea, după ce i s-a făcut rău la ieşirea din locuinţă, în arondismentul al VI-lea al Parisului.

După sosirea salvatorilor, ea a fost condusă la un spital.

După ce i s-a făcut rău, o echip de la ONG-ul de apărarea libertăţii presei Reporters sans frontières (RSF) s-a dus la ”jurnalista cu pancarta”, a anunţat pe X secertarul general al RSF Christophe Deloire.

”Mi-e frică pentru viaţa mea. Atunci când vorbesc cu prietenii mei din Rusia, ei mă întreabă ce prefer: noviciok, poloniu (nişte substanţe mortale) sau un accident de maşină”, declara ea în februarie, la o ultimă conferinţă de presă, la Paris.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.