Preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, l-a numit pe fostul premier britanic David Cameron drept „unul dintre cei mai mari distrugători ai erei moderne” şi a afirmat despre el că a interzis Comisiei Europene să participe în campania privind referendumul Brexitului, scrie Politico.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Vorbind în faţa parlamentului regional din landul Saarland din Germania, Juncker a declarat: „Acum ştim ceea ce nu doreşte parlamentul britanic. Dar nu am putut afla ce îşi doreşte. Faţă de parlamentul britanic, sfinxul este o carte deschisă. Trebuie să facem sfinxul să vorbească. Ne-am săturat de tăcerea lungă”.
 
„Ni s-a interzis să ne implicăm în vreun fel în campania pentru referendum de către domnul Cameron, cel care este unul dintre cei mai mari distrugători ai erei moderne. Pentru că el a afirmat că Comisia este chiar mai nepopulară în Marea Britanie decât în alte state membre UE”, a precizat Juncker.
 
„Dacă am fi putut participa în această campanie am fi pus multe întrebări - şi am fi oferit şi răspunsuri – care au fost puse abia acum”, a adăugat el.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.