Noul premier britanic Boris Johnson şi-a exprimat marţi speranţa să răsplătească încrederea Partidului Conservator, după ce a fost ales lider al formaţiunii, şi a promis să muncească ”pe brânci” împreună cu echipa sa, pe care urmează să o construiască în următoarele câteva zile, relatează BBC News.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Campania s-a încheiat, începe munca”, a conchis el.

”Ştiu că vor exista oameni care vă vor pune la îndoială înţelepciunea deciziei pe care aţi luat-o şi că vor exista oameni aici care se vor întreba ce au făcut”, a declarat el, adresându-se alegătorilor conservatori.

”Însă am să subliniez că nicio persoană şi niciun partid nu deţine monopolul înţelepciunii”, a spus el.

”Însă, dacă vă uitaţi în istoria de 200 de ani a acestui partid, veţi vedea că noi, conservatorii, aveam cea mai bună idee despre natura umană”, a adăugat el.

”Le transmit tuturor celor care se îndoiesc: omule, noi vom umple de enrgie ţara, noi vom realiza Brexitul”, a subliniat el.

Johnson a promis că, în calitate de premier, va aduce ”un nou spirit al puterii” în ţară.

El a declarat că a fost un privelgiu să facă parte din guvernul Theresei May şi că a observat pasiunea şi hotărârea acesteia în numeroase cauze, care sunt moştenirea sa.

El a declarat, de asemenea, că este o ”extraordinară onoare şi un privilegiu” să fie ales noul lider al Partidului Conservator.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.