Secretarul general al Casei Albe John Kelly urmează să demisioneze în următoarele zile, au declarat vineri surse neidentificate pentru CNN, scrie Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reuters scrie că nu a putut obţine imediat vreo reacţie din partea Casei Albe faţă de această dezvăluire.

CNN dezvăluie că relaţiile între preşedinte şi secretarul său general se află la cel mai slab nivel şi că cei doi nu mai vorbesc de mai multe zile.

John Kelly, un fost general din cadrul Corpului Puşcaşilor Marini, în vârstă de 68 de ani, a fost chemat la Casa Albă în vara lui 2017.

Trump i-a încredinţat, la începutul mandatului său, Departamentul Securităţii Interne.

Kelly a venit la Casa Albă cu scopul de a stabiliza funcţionarea administraţiei prezidenţiale, prezentată drept ”haotică”.

Zvonuri cu privire la plecarea lui Kelly sunt frecvente în viaţa politică americană.

Luna trecută, o sursă declara pentru Reuters că preşedintele american intenţiona să se despartă de el şi să-l înlocuiască cu Nick Ayers, actualul şef de cabinet al vicepreşedintelui Mike Pence.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.