Joe Biden, principalul contracandidat al lui Donald Trump la alegerile din noiembrie, a postat, duminică, pe Twitter, un mesaj adresat preşedintelui american, prin care transmite condoleanţe după decesul lui Robert Trump.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Domnule Preşedinte, eu şi Jill am aflat cu tristeţe de trecerea în nefiinţă a fratelui dumneavoastră mai mic, Robert. Cunosc durerea imensă a pierderii unei persoane iubite – şi ştiu cât de importantă este familia în astfel de momente. Sper să ştiţi că rugăciunile noastre se îndreaptă către voi toţi”, a notat Biden.

Robert Trump, fratele mai mic al preşedintelui SUA Donald Trump, a încetat din viaţă, sâmbătă, la New York, la vârsta de 71 de ani. Robert Trump era bolnav de mai multe luni.

Joe Biden şi-a pierdut prima soţie (Neilia) şi pe fiica lor (Naomi, care avea un an) la începutul anilor 70, într-un accident rutier. În plus, Biden l-a pierdut pe fiul său Beau, care supravieţuise accidentului din 1972, în 2015, din cauza cancerului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.