Fostul vicepreşedinte american Joe Biden, candidat la învestitura democrată în alegerile prezidenţiale din 2020, a făcut o nouă gafă la un miting, la Des Moines, în Iowa, unde a spus că ”există o idee potrivit căreia dacă eşti sărac nu vei reuşi. Copiii săraci sunt la fel de inteligenţi ca şi copiii de culoare”, relatează The Huffington Post.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Echipa de campanie a lui Trump i-a urat ”succes să repare asta”.

Cel căruia Donald Trump îi spune ironic ”Joe adormitul” a făcut această declaraţie în timp ce vorbea despre educaţie, la o întâlnire, joi, cu Asian and Latino Coalition.

Realizând imediat ce a spus, el a încercat să-şi repare gafa şi a continuat ”decât copiii bogaţi, copii de culoare, copii asiatici. Eu chiar cred asta, trebuie să ne gândim la acest lucru”.

Unul dintre reprezentanţii campaniei lui Donald Trump, Andrews Clarke a postat pe Twitter o înregistrare video a acestor declaraţii şi a adăugat ”succes la reparat asta”.

Joe Biden nu este la prima gafă în această campanie.

În urma atacurilor armate de la El Paso, în Texas şi Dayton, în Ohio, soldate cu 31 de morţi, el a transmis condoleanţe după ”evenimentele tragice de la Houston şi din Michigan”.

Iar în ultima dezbatere democrată, el şi-a invitat susţinătorii să doneze, îndemnându-i ”să se ducă” la ”Joe 30330”, ca şi cum ar fi fost vorba despre un site de web, deşi era vorba despre mesaje scurte pe telefon (SMS).

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.