Jill Biden, soţia preşedintelui SUA, a participat duminică la un prânz de după încoronare, în aer liber, la fel ca zeci de mii de persoane în Marea Britanie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întâmpinată de prim-ministrul britanic Rishi Sunak şi de soţia sa Akshata Murty, prima doamnă americană s-a instalat împreună cu alţi zeci de oaspeţi în curtea din Downing Street, profitând de vremea blândă pentru acest prânz în aer liber.

 

Alţi invitaţi au fost voluntari, familii ucrainene şi grupuri de tineri.

A doua zi după încoronarea foarte solemnă a regelui Charles al III-lea, britanicii au fost invitaţi să se adune la picnicuri şi prânzurile de cartier. Peste 67.000 de „Big Lunch”-uri au fost menţionate în toată ţara.

Sărbătorile încoronării continuă până seara cu un mare concert la Windsor (vestul Londrei), unde Prinţul William, moştenitorul tronului, şi soţia sa Kate s-au bucurat de o lungă plimbare surpriză sâmbătă după-amiază.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.